Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, s-a stins din viață după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. 

Două persoane au fost grav rănite

Alte două persoane care se aflau în mașină au fost grav rănite și au fost transportate imediat la spital. Accidentul s-a produs între localitățile Vârlezi și Băleni.

În urma impactului puternic bărbatul a rămas încarcerat în mașina distrusă, potrivit Viatalibera.ro. 

Echipele de descarcerare l-au scos pe bărbat dintre fiare. Acesta era grav rănit și în stare de inconștiență. Medicii SMURD au resuscitat victima minute în șir, dar din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor în cele din urmă fiind declarat decesul.

Citește și: Un bărbat din Neamț a fost găsit fără suflare în apele Siretului. Acesta fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile

Mamă decedată pe loc, fiica de 14 ani grav rănită, preluată cu elicopterul SMURD

Alt accident îngrozitor într-un weekend însângerat- o mamă de 42 de ani a decedat pe loc, iar fiica ei de 14 ani a fost grav rănită după un accident violent în județul Galați.

O femeie de 42 de ani a murit, iar fiica sa de 14 ani  a fost grav rănită, fiind preluată de un elicopter SMURD, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate.

Șoferița în vârstă de 42 de ani  a murit pe loc  în urma accidentului rutier, potrivit  Viata libera  . 

Citește și: Un tânăr s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în fostul post de poliţie de la Bănești, Prahova. Accident mortal pe DN1

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia care și-a pierdut viața era împreună cu fiica sa, în vârstă de 14 ani, care, deși a scăpat cu răni mai ușoare, a fost luată cu elicopterul SMURD.

Tragicul accident a avut loc sâmbătă, 10 iunie, pe DJ 240, în interiorul localității Negrilești, din județul Galați.

Din verificările de la fața locului, poliștiștii au stabilit că femeia conducea pe DJ 240, în interiorul comunei Negrilești, având direcția de deplasare dinspre localitatea Țigănești către Ghidigeni.

Citește și: Un tânăr s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în fostul post de poliţie de la Bănești, Prahova. Accident mortal pe DN1

Pe fondul neadaptării vitezei, precum și din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga față cu un stâlp de electricitate de pe marginea străzii.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență.

Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica sa, în vârstă de 14 ani, care a fost rănită în urma impactului violent.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului au intervenit echipele de descarcerare de la I.S.U. Galați, care au extras femeia din autoturism și imediat a fost preluată de echipajele S.M.U.R.D.

Manevrele de resuscitare au fost efectuate conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul mamei.

Fiica de 14 ani, dusă de urgență la spital

Fiica sa, care a suferit leziuni ușoare, a fost preluată de elicopterul S.M.U.R.D. Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați, pentru investigații medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citește și: Gestul disperat făcut de un bărbat din Brașov! A intrat peste fosta iubită în casă şi a refuzat să plece, după ce s-au despărțit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si