În momentul accidentului, mașinile veneau dinspre orașul indian Kohima. Autoturismele se aflau în coloană, moment în care un bolovan a căzut și a lovit trei mașini.

Bolovan căzut peste mașini, în India. Doi morți și trei răniți în urma impactului

Întregile scene au fost surprinse de camera de bord a unui autovehicul din spatele uneia dintre mașinile lovite, potrivit PTI.

Citește și: Accident rutier în Galați. Două tinere s-au răsturnat cu mașina și au căzut de pe pod din cauza unui alt șofer. Ce greșeală a făcut bărbatul?

Conform informațiilor, o persoană a murit pe loc, iar cealaltă a decedat din cauza rănilor suferite în timpul tratamentului la un spital din Dimapur. 

Citește și: Cântăreață de muzică populară lovită de fulger în vacanță: ”Am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor”

O altă persoană a rămas încarcerată în una dintre mașini, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Primul accident pe podul peste Dunăre la Brăila, chiar în ziua inaugurării

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident major între două autobuze în New York. Cel puțin 80 de persoane au fost rănite

Două autobuze s-au ciocnit joi în New York. În urma impactului, cel puțin 80 de persoane au fost rănite, dar nicuna dintre victime nu a suferit leziuni grave, potrivit ABC.

Accidentul a avut loc joi, în New York, după ce două autobuze s-au ciocnit. 

Accident între două autobuze în New York. Cel puțin 80 de răniți

Un autobuz de turism cu două etaje  a trecut pe roșu  și s-a ciocnit cu un alt autobuz de transport local din cartierul Manhattan, New York.

Citește și:  Accident rutier în Galați. Două tinere s-au răsturnat cu mașina și au căzut de pe pod din cauza unui alt șofer. Ce greșeală a făcut bărbatul?

În urma impactului, cel puțin 80 de persoane au fost rănite, dar victimele nu au prezentat răni care să le pună viața în pericol.

Citește și:  VIDEO- Accident între taxi și o mașină care efectua lucrări de infrastructură, la Iași. Mai multe persoane au ajuns la spital

Potrivit Departamentului de Pompieri din New York, 18 dintre persoanele rănite au fost internate și alte 63 au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și:  Primul accident pe podul peste Dunăre la Brăila, chiar în ziua inaugurării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si