Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic. Acesta a fost acroșat de un microbuz pe DJ 673, în orașul Turceni. 

La momentul tragediei, victima se deplasa pe o trotinetă electrică.

Citește și: VIDEO Micii apicultori învață și dansează! Copiii de la o grădiniță din Timișoara au aflat despre procesul prin care se obține mierea

Accident mortal în orașul Turceni!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Un bărbat a murit după ce a fost acroșat de un microbuz

Un tragic accident rutier s-a petrecut în orașul Turceni, pe DJ 673. În timp ce se deplasa pe carosabil pe o trotinetă electrică, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost acroșat de un microbuz.

Potrivit primelor informații, șoferul microbuzului l-ar fi acroșat pe bărbat din cauza neatenției. Acesta a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Citește și: S-a cățărat pe mașină și a început să amenințe trecătorii cu pistolul! Scenele incredibile au avut loc în Turnul Măgurele

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 29 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de un localnic de 37 de ani, cu privire la faptul că a fost implicat întru-un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce apelantul conducea un microbuz, pe DJ 673 Turceni, din direcția Turceni, către Plopșoru, pe fondul neatenției, ar fi acroșat cu partea din dreapta față, un bărbat de 66 de ani, din comuna Plopșoru, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers, utilizând o trotinetă electrică.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 66 de ani, fapt constatat de un echipaj al ambulanței, prezent la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de IPJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si