Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal în Satu Mare. Un tânăr a furat o mașină din parcarea unui bloc și s-a înfipt cu ea în zid. Bărbatul a murit pe loc

Accident mortal în cartierul Micro 16, pe strada Aurora din Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a stins din viață după ce a furat un taxi. Tânărul a intrat cu mașina în scara unui bloc. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața.

Alexandra Costea,

Un tânăr de 28 de ani s-a stins din viață, în urma unui accident mortal.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform reprezentațiilor ISU Satu Mare, tragedia a avut loc pe strada Aurora, sâmbătă, 4 noiembrie 2023, la orele dimineții, acolo unde o mașină s-a izbit violent de scara unui bloc.

Citește și: VIDEO- Răzvan de la Ploiești, casă cu mult bun gust. Artistul și-a decorat singur locuința

La locul tragediei, au intervenit 12 pompieri, cu o autospecială echipată pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj de prim ajutor. De asemenea, a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: FOTO- Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

Echipajele de intervenție au găsit o persoană cu vârsta de aproximativ 30 de ani în stop cardio-respirator.

Au fost efectuate manevre de resuscitare asupra bărbatului, însă în cele din urmă s-a constatat decesul acestuia.

Tânărul a furat taxi-ul după ce nu a vrut să-și achite cursa

Potrivit jurnaliștilor de la presasm.ro, conflictul între tânărul în vârstă de 28 de ani și taximetrist ar fi izbucnit după ce clientul nu a vrut să achite contravaloarea cursei. Taximetristul și-a chemat în ajutor colegii.

Atunci, clientul s-ar fi enervat și a reușit să urce la volanul taxiului în încercarea de a pleca de la fața locului.

Citește și: Trei doctorițe s-au luat la bătaie, în timpul programului. Spitalul Județean Oradea a devenit rig de box din cauza unor mesaje

Tânărul în vârstă de 28 de ani nu a ajuns prea departe, pentru că a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct în scara unui bloc.

În urma impactului, acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor depuse de către paramedici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI