Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal în Vrancea. Două mașini s-au ciocnit după ce au încercat să evite un pieton

Un pieton care se deplasa pe marginea unui drum județean a decedat după ce a fost agățat de două autoturisme care, încercând să-l evite, s-au ciocnit mortal.

Alexandra Costea,

Accident mortal în Vrancea. Două mașini s-au ciocnit după ce au încercat să evite un pieton

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Carambolul a avut loc pe DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Din primele rezultate ale cercetărilor, în coliziune au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Șoferii ar fi văzut pietonul care se deplasa pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean cu o singură bandă pe fiecare sens de mers şi ar fi încercat să îl evite, însă până la urmă, acesta a fost lovit mortal, fiind agățat în urma ciocnirii dintre cele două autoturisme.

Citeste si: Un copil de 13 ani a spart șapte mașini în două ore. Polițiștii au încercat timp de o săptămână să îl identifice.

Nu se știe dacă pietonul ar fi fost beat

Conform autorităților, în urma impactului au fost alte rănite trei persoane, mai exact cei doi șoferi şi un pasager al uneia dintre mașini.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Urmează ca Serviciul de Medicină Legală să stabilească dacă pietonul era beat.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc aciidentul rutier.

Citeste si: Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion/Poliția i-a identificat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI