Un accident rutier mortal a avut loc în cursul zilei de azi, în comuna Teasc, sat Secui, din județul Dolj. O mașină condusă de o femeie și un taxi s-au ciocnit frontal. Cum s-a petrecut tragedia?

Accident teribil în Dolj: un șofer încarcerat, celălalt mort

Accidentul a avut loc astăzi, în cursul zilei de azi, pe DN 55. În accident au fost implicate două autoturisme, o mașină condusă de o femeie în vârstă de 63 de ani și un taxi, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Potrivit primelor informații, cele două autoturisme se deplasau pe sensuri opuse și s-ar fi ciocnit frontal.

Femeia a rămas încarcerată, dar a fost scoasă în viață din fiarele mașinii și transportată de urgență la spital.

Citește și: Accident cumplit în Vâlcea. Un bărbat și o femeie au murit pe loc, după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț

Accident mortal într-o comună din Dolj, între un taxi și o mașină condusă de o femeie

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ce au transmis autoritățile?

"Astăzi, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o femeie de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, în regim de taxi, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital în stare gravă.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", se arată în comunicatul transmis inițial de autorități.

În urma impactului puternic, bărbatul a murit pe loc. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Citește și: VIDEO Moartea care a salvat 7 vieți! Familia decedatei a fost de acord ca organele femeii să fie donate

Accident mortal într-o comună din Dolj, între un taxi și o mașină condusă de o femeie

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

"Din păcate, bărbatul de 42 de ani, din Craiova, a decedat. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si