Un barbat in varsta de 39 ani din jud. Ilfov care conducea un autoturism din directia Brasov spre Pitesti, a observat la o distanta de aprox 1 metru un obstacol pe carosabil, pe care nu a reusit sa il evite, in timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

In urma impactului conducatorul auto a oprit si a constatat faptul ca o persoana se afla intinsa pe carosabil.

In urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 54 ani, din Poiana Mărului. Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. Oamenii legii iau in considerare si varianta ca barbatul sa fi fost deja mort atunci cand soferul autoturismului a trecut cu masina peste el. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si