UPDATE-  Surse din Poliţie au declarat pentru jurnaliștii de la News.ro că şoferul în vârstă de 42 de ani, era începător, acesta obţinând permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. 

Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani, care a fost dusă la spital.

Cea de-a treia victimă nu a avut nevoie de transport la spital. 

Sursele citate precizează că rămâne la poliţiştii să stabilească, în cadrul cercetării deschise în urma accidentului, dacă acesta  avut loc pe un drum public închis circulaţiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Știrea inițială

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 14:30. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism a lovit mai multe persoane.

Citeste si: Accident mortal în Capitală. Un bărbat s-a stins din viață după ce s-a ciocnit violent cu un autobuz STB

La locului incidentului s-au deplasat imediat agenții de poliție orașului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări și investigații.

Din impact a rezultat rănirea a trei persoane. Pentru una dintre victime, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

Alte două persoane primesc îngrijiri la fața locului

Alte două persoane primesc îngrijiri de specialitate de către echipajele medicale sosite la fața locului.

În cauză, bărbatul care se afla la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: O fetiță pe bicicletă a fost lovită de mașină pe trotuar în Neamț. Bărbatul care se afla la volanul mașinii a vrut să evite un accident

”La acest moment, polițiștii rutieri efectuează verificări și cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, așa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 și a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanțe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Citeste si: Două persoane au fost reținute pentru trafic internațional de droguri de mare risc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si