Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză

Tragedie în județul Dîmbovița, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, iar soția lui a fost rănită, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin cu mașina în duba celor doi. Autoturismul era parcat pe marginea drumului, iar ei vindeau acolo varză.

Laura Macovei,

Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit celor mai recente informații, cei doi soţi în vârstă de 52 de ani, comercianți-ambulanți, stăteau și vindeau varză în comuna dâmbovițeană Finta, potrivit Ziarul de Iași.

Soțul femeii a murit la spital

În momentul în care șoferul în vârstă de 59 de ani a izbit dubița, bărbatul era chiar lângă ea, după ce se oprise la poarta unei case, astfel că a fost lovit din plin. 

Citeste si: Soția tânărului care a murit prins sub un tractor, mesaj emoționant: „Cum o să rezist? Tăticul nostru, haide acasă!”

Șoferul venea dinspre București, n-a mai putut menține direcția de mers și a intrat în plin în autoutilitară.

Femeia a transmis un mesaj cutremurător. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Vindeam varză aici, la o fată şi eu îi dădeam varză bărbatului meu şi bărbatul meu era jos, şi un domn cu Loganul a venit şi a intrat în noi ”, a povestit aceasta.

Citeste si: Un bărbat de 30 de ani este cercetat după ce şi-a bătut calul. Agresiunea a fost filmată şi postată pe rețelele sociale

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident mortal în Bacău. Un autoturism cu 5 persoane a intrat violent într-un cap de pod

Un accident mortal s-a produs duminică seara în satul Câmpeni, comuna Secuieni, județul Bacău. Un autoturism în care se aflau 5 persoane a intrat într-un cap de pod, transmite presa locală.

Potrivit ISU Bacău, în urma accidentului,  a fost declarat decesul  unui bărbat în vârstă de 60 de ani.

Ceilalți ocupanți ai autoturismului implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital, informează  Ziarul de Bacau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI