În această dimineață, între localitățile Râșnov și Predeal, pe DN 73 A, s-a produs un accident mortal, între un autobuz și o dubă. Din păcate, un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața.

Accident mortal pe DN 73 A. Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, între localitățile Râșnov și Predeal, pe DN 73 A.

Duba la volanul căreia s-a afla a fost implicată într-un accident mortal cu un autobuz, în care se aflau 20 de persoane.

Citește și: VIDEO Dramă cumplită pentru Gina Gogean. Campioana olimpică la gimnastică și-a pierdut mama, iar sora ei zace pe un pat de spital

Accident mortal la primele ore ale dimineții, între Râșnov și Predeal!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, dintre care două încarcerate.

Autoritățile au intervenit de urgență pentru salvarea victimelor. Două dintre acestea au fost transporate de urgență la spital pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, iar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Două femei, bătute crunt pentru că au venit cu mâncare la un angajat nepalez. Ireal cum se apără agresorul

Accident mortal la primele ore ale dimineții, între Râșnov și Predeal!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"În jurul orei 05:00 am fost anunțați de producerea unui accident rutier pe DN 73 A, între localitățile Râșnov si Predeal, între un autobuz în care se aflau 20 de persoane și o dubă de transport marfă în care se afla doar conducatorul auto.

În urma accidentului au rezultat 4 victime dintre care 2 încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 4 echipaje SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Din păcate, șoferul dubei, o persoană de sex masculin în vârstă de 26 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

Accident mortal la primele ore ale dimineții, între Râșnov și Predeal!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

S-a intervenit pentru descarcerarea șoferului din autobuz și pentru acordarea asistenței medicale celorlalte victime.

Două dintre victime au fost transporate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, de către echipajele medicale, iar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Vorbim de conducatorul autobuzului, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 ani, a fost politraumatizat, și de o persoană de sex feminin, în vârstă de 63 de ani, care a a suferit un traumatism toracic. Ambele persoane sunt conștiente", se arată într-un comunicat transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si