Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că în cazul bărbatului de 40 de ani, pasager în maşină, medicii au constatat decesul.

Citeste si: Doliu uriaș în televiziune! Celebrul prezentator s-a stins din viață, azi-noapte, în urma unui teribil accident

Un alt bărbat, de 43 de ani, şoferul maşinii, a fost dus la Spitalul din Sibiu, rănit grav.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat, la rândul său, că accidentul dintre Cornăţel Şi Nocrich s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la carosabil, pe drum fiind zăpadă.

„Un şofer în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea pe direcţia Sibiu- Agnita, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile izbindu-se de un arbore. Pasagerul, de 40 de ani, a decedat, iar şoferul este rănit şi va fi transportat la spital”, a spus Welter.

Citeste si: Alte două persoane, din Bucureşti şi Prahova, au murit din cauza gripei; numărul deceselor ajunge la 107

Accident în Sibiu și între două TIR-uri!

Acccident grav pe autostrada Deva- Sibiu, în zona localităţii Sălişte. Un sens de circulaţie este blocat după ce două TIR-uri s-au ciocnit.Accidentul de pe A1 a avut loc la km 264 la ieşirea din tunel, spre Sibiu.

Unul dintre cele două autotrenuri a derapat şi a traversat zona dintre cele două sensuri de ciruclaţie, rupând parapeţii, după care s-a ciocnit cu un alt autotren care circula din sens opus.

Sensul de circulaţie Sibiu- Deva este blocat total. Şoferii care se ăndreaptă spre Sebeş sunt îndemaţi să părăsească autostrada la nodul rutier Sibiu vest şi să continue deplasarea pe DN1.

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul unuia dintre cele două TIR-uri, ce circula spre Sibiu, a intrat în coliziune cu glisiera mediană, a pătruns pe contrasens şi a acroşat alt TIR, ce circula regulamentar din sens opus. O persoană a fost rănită. Pe sensul Sebeş-Sibiu, circulaţia se desfăşoară restricţionat pe banda 1 şi banda de urgenţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si