Un accident mortal a avut la Vâlcea. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de tren. Cum s-a petrecut tragedia?

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren

O tragedie a avut loc noaptea trecută. Incidentul s-a petrecut în localitatea Ionești, din județul Vâlcea.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, un bărbat, care s-a angajat în trecerea liniilor feroviare fără a se asigura, a fost acroșat de tren.

În urma impactului puternic, bărbatul a murit pe loc.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia de pe calea ferată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ce amenzi au primit primarul, secretarul și arhitectul șef, după prăbușirea internatului din Odorheiu Secuiesc? Doi tineri și-au pierdut viața în urma incidentului

tren

Accident mortal, la Vâcea. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de tren

[Sursa foto: istockphotos]

În această seară, poliţiştii Biroului Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un tren ar fi acroșat o persoană pe calea ferată, la km 267+ 900 m, în localitatea Ionești.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că trenul 2007 care circula pe relația Sibiu – Piatra- Olt, ar fi surprins și accidentat o persoană care s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, fără a se asigura. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat. Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest eveniment feroviar,  se
arată în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.

Un minor de 14 ani a fost accidentat mortal de tren

În luna ianuarie a anului 2024, un minor în vârstă de 14 ani a fost accidentat mortal de un tren. Tragedia s-a petrecut în municipiul Roman.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul InterRegio, care circula pe ruta Suceava- Bucureşti, ar fi surprins şi accidentat un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Roman, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor au transmis autoritățile printr-un comunicat, la momentul accidentului.

Autortitățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Un accident similar a avut loc și pe data de 5 decembrie 2023, în localitatea Brănești, din județul Ilfov. O femeie a murit după de a fost de tren în zona gării din Brănești.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si