Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață pe DN 2, în localitatea Bălcăuți. Au fost implicate două autoturisme și un autobuz. În urma impactului puternic, persoanele aflate la volanul celor două mașini au murit. Opt persoane au fost transportate de urgență la spital.

Accident mortal pe DN 2, între un autobuz și două mașini

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Accident mortal pe DN 2

În această dimineață, pe DN 2, s-a produs un accident fatal. Au fost implicate două mașini și un autobuz. În urma impactului puternic, accidentul s-a soldat cu 10 victime, printre care și doi copii. 

Autoritățile au fost nevoite să activeze Planul Roșu de intervenție. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și echipaje SAJ. Doi bărbați au fost găsiți încarcerați între fiarele mașinii. Autoritățile s-au luptat pentru a-i salva, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceștia au fost declarați decedați. Este vorba despre persoanele care se aflau la volanul autoturismelor.

Accident mortal pe DN 2, între un autobuz și două mașini

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Opt persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Ce notă a luat la Bacalaureat Mircea Badea: „Nu am cum să uit. Nu pentru că ar fi importantă, dar nu ai cum"- antena3.ro

În acest moment, nu se cunosc detalii cu privire la cauza accidentului. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Citește și: Fostul angajat al Penitenciarului Botoșani, snopit în bătaie de un vecin, a murit. Cristian Baciu fusese lovit cu sălbăticie și desfigurat: Fiecare os din față îl are rupt!

Accident mortal pe DN 2, între un autobuz și două mașini

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului au fost identificate 10 victime dintre care 2 copii. În eveniment au fost implicate 2 autoturisme și 1 microbuz. Șoferii celor 3 autovehicule sunt încarcerați dintre care, unul este inconștient.

Se procedează la descarcerarea victimelor concomitent cu acordarea măsurilor de prim ajutor calificat.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava.

Astfel, la fața locului intervin pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și 4 resurse medicale (2 echipaje de prim-ajutor, ambulanța SMURD-TIM și 1 ATPVM), cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Șoferii celor două autoturisme au fost în stop cardio-respirator. Din nefericire, după consumarea protocolului de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați.

Celelalte victime, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și, rând pe rând, sunt transportate la unitățile spitalicești de la Rădăuți și Suceava", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si