Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal pe DN2: O persoană a decedat iar alte două au fost rănite

În urma unui accident rutier care a avut loc marți seara, pe DN2 / E85, la Domneşti, o persoană a decedat iar alte două au fost rănite, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Alexandra Costea,

Accident mortal pe DN2: O persoană a decedat iar alte două au fost rănite

[Sursa foto: monitoruldevrancea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2- E85, la Domneşti, unde a avut loc o coliziune între trei autovehicule. În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane. Din nefericire, o persoană a decedat”, a informat IPJ Vrancea.

Citeste si: Un mort și opt răniți în Germania, după ce un transportor plin de soldați a fost lovit de un camion

Un bărbat s-a stins din viață

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, iar alţi doi au fost transportaţi de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

„În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul.

Un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar unul de 33 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Foşani pentru îngrijiri medicale. Un alt bărbat de 48 de ani, care a fost implicat în accidentul rutier, a refuzat transportul la unitatea medicală”, a declarat, Marinela Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, pentru AGERPRES.

Traficul în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute din cauza accidentului rutier.

Citeste si: Carambol cu șapte mașini pe șosea. Traficul este blocat complet

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI