Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal pe drumul spre mare! Un barbat a fost zdrobit de un tir!

Accident mortal pe un drum din judeţul Constanta. Un barbat de 63 de ani a fost pur si simplu spulberat de un tir. Salvatorii nu au mai putut să facă nimic pentru victima.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un om si-a pierdut viata intr-un mod tragic, pe drumul vechi spre mare. Circumstantele in care a avut loc accidentul sunt inca neclare. Soferul tirului care l-a spulberat pur si simplu pe barbat spune ca pietonul i-a aparut brusc in fata si nu a mai avut cum sa-l evite. El a venit cu o explicatie pentru care i-a luat viata unui om. Tiristul a lansat ideea cum ca barbatul ar fi fost cazut pe sosea si ar fi incercat sa se ridice exact in momentul in care tirul a ajuns langă el.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Poltistii au deschis un dosar penal si au inceput sa faca cercetari pentru a afla cum s-a petrecut acest episod dramatic. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI