Un accident grav s-a petrecut în această după-amiază în Sibiu. Un șofer a încercat să evite o coliziune și a intrat peste doi pietoni aflați pe trecere.

Citeste si: VIDEO| O fetiță a murit, iar mama ei a fost rănită grav, după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni

Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea este transportat la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, anunță polițiștii sibieni.

Accidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Iorga.

Citeste si: Un șofer român de TIR, victim a unui accident cumplit în Ungaria. A fost salvat în ultimul moment din cabina în flăcări: „Mi-a spus că a adormit la volan”

Un șofer de TIR român a fost implicatîntr-un accident din Ungaria

Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident grav de circulație pe drumul M5, în Ungaria. Bărbatul s-a răsturnat cu platforma pe care transporta patru autoturisme și a luat foc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 12 ani s-a electrocutat în staţia CFR Feteşti. Băiatul a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD

Românul a rămas blocat în cabină, însă, din fericire, a fost salvat de 11 oameni din cadrul asociației caritabile RC Pannonhalma 2020, care se deplasau spre România cu ajutoare. 

Citeste si:  O dubă înmatriculată în România, plină cu țigări de contrabandă, a fost oprită de polițiști germani

Membrii asociației au publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care este prezentat locul unui accident, cu un camion întins pe o parte, cu un semn de circulație mare deasupra.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat este cercetat penal după ce s-a filmat cu un bebeluş în braţe, pe volan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si