Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Accident mortal pe o stradă din Sibiu. Un șofer a izbit doi pietoni după ce a a încercat să evite un accident

Un bărbat a decedat și altul a fost rănit, în urma unui accident petrecut vineri după-amiază.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident grav s-a petrecut în această după-amiază în Sibiu. Un șofer a încercat să evite o coliziune și a intrat peste doi pietoni aflați pe trecere.

Citeste si: VIDEO| O fetiță a murit, iar mama ei a fost rănită grav, după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni

Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea este transportat la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, anunță polițiștii sibieni.

Accidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Iorga.

Citeste si: Un șofer român de TIR, victim a unui accident cumplit în Ungaria. A fost salvat în ultimul moment din cabina în flăcări: „Mi-a spus că a adormit la volan”

Un șofer de TIR român a fost implicatîntr-un accident din Ungaria

Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident grav de circulație pe drumul M5, în Ungaria. Bărbatul s-a răsturnat cu platforma pe care transporta patru autoturisme și a luat foc.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 12 ani s-a electrocutat în staţia CFR Feteşti. Băiatul a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD

Românul a rămas blocat în cabină, însă, din fericire, a fost salvat de 11 oameni din cadrul asociației caritabile RC Pannonhalma 2020, care se deplasau spre România cu ajutoare. 

Citeste si:  O dubă înmatriculată în România, plină cu țigări de contrabandă, a fost oprită de polițiști germani

Membrii asociației au publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care este prezentat locul unui accident, cu un camion întins pe o parte, cu un semn de circulație mare deasupra.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat este cercetat penal după ce s-a filmat cu un bebeluş în braţe, pe volan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI