Grav accident  pe DN1, în dreptul localității Românești! Un bărbat a fost lovit mortal de către o mașină, după ce acesta a țâșnit practic înspre sensul opus de mers! Pe imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere este surprins tragicul impact.

Citește și: VIDEO Incident neobișnuit într-un cimitir: O ambulanță a intrat din plin în morminte

Practic, în momentul în care se dă jos dintr-o mașină parcată pe marginea drumului, victima o ia la fugă pe sensul opus, moment în care este lovită în plin de un autoturism. În urma impactului bărbatul a fost aruncat la câțiva metri depărtare, și a rămas fără suflare pe caldarâm! Polițiștii au deschis un dosar în acest caz, pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la SML Ploiești pentru necropsie.

Accident rutier grav la Arad: două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 7. Circulația a fost oprită

Un accident rutier a avut loc pe DN 7, la Precica, județul Arad, acolo unde două TIR-uri s-au lovit frontal. Combustibilul a curs pe asfalt după ce rezervoarele s-au spart.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O persoană a decedat după ce a căzut sub o garnitură de metrou, la staţia Aviatorilor. Anunțul făcut de Metrorex

Citește și: Accident șocant, surprins pe camerele de supraveghere

„Accident rutier pe DN 7, la Pecica (AR). În urma unei tamponări frontale între două autotrenuri, a rezultat spargerea rezervoarelor şi scurgeri de combustibil pe carosabil”,

a anunţat, joi seară Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Circulația rutieră a fost deviată pe drumuri adiacente din localitatea Nădlac, cu dirijarea Poliţiei, fiind reluată după ora 01:00.

Citește și: Două persoane au căzut de pe skijet, în lacul Snagov! Una dintre victime este încă de negăsit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si