În urma accidentului dintre cele două mașini o persoană a decedat, iar alte treik au fost rănite. Mașina celui care a provocat accidentul avea o viteză de 46 de km/h.

Citeste si: O mașină de pompieri a accident mortal o persoană pe trecerea de pietoni

„Nici inculpatul și nici persoana vătămată nu puteau evita în condițiile date producerea accidentului. Inculpatul putea preveni producerea accidentului, dacă ar fi circulat pe partea dreaptă a drumului public, fără a depăși axul longitudinal al acestuia”, se

mai precizează în documentul citat, potrivit hotărârii instanței, din 4 august 2022.

Citeste si: Un microbuz, un TIR și trei autoturisme s-au ciocnit pe Valea Oltului

„Fapta cercetată este tipică sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, elementul material constând în acţiunea inculpatului de a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar”, se mai susține în hotărâre.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Expertiza a mai stabilit că viteza inițială a autoturismului a fost de 90 km/h. Pedeapsa a fost suspendată, sub supraveghere, pe un termen de 3 ani.

Un microbuz, un TIR și trei autoturisme s-au ciocnit pe Valea Oltului

Carambol pe Valea Oltului. Trei autoturisme, un TIR și un microbuz s-au ciocnit. Traficul de pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu s-a blocat complet marți dimineață, după un accident în lanț.

Citeste si: Un bărbat de 74 de ani pe motoscuter, lovit de un șofer de 70 de ani

Trei autoturisme, un TIR și un microbuz s-au ciocnit.
Accidentul s-a produs la km 202+250 al DN7 E 81, între Călimănești și Brezoi.

Citeste si:  Carambol cu trei mașini și un microbuz, în Arad

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autotren (încărcat cu ciment), trei autoturisme și un microbuz cu opt persoane- cu tot cu  șofer, în urma căreia a  rezultat rănirea conducătorului auto  și a unui pasager din microbuz. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul este blocat total”,  a menționat inițial purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si