Sursa citată mai precizează că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar TIR-ul a trecut de separatoarele de sens şi a pătruns pe contrasens.

Șoferul TIR-ului a decedat

În urma accidentului, chiar șoferul, un bărbat de circa 40 de ani, a decedat.

Se pare că în această dimineață, la scurt timp după acest incident, în zonă s-a produs o altă coliziune în care au fost implicate o autoplatformă şi o autodubiţă cu 8 pasageri.

Citeste si: Un bărbat a rămas prins sub o macara în Dâmbovița. El a fost salvat de pompieri

Din primele informaţii, coliziunea s-a produs ca urmare a materialelor rezultate din primul accident, cum ar fi piese, ulei.

Unui ocupant din autodubiţă i-au fost acordate îngrijiri medicale, urmând ca mai apoi să fie transportat la UPU. 

Accident grav în Mehedinți: O căruță în care se afla o familie, spulberată de o mașină

Un accident mortal a avut loc vineri pe DJ 564, în comuna Pătulele, între un autoturism și o căruță trasă de un tractor. O femeie a decedat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc în satul mehedințean Viașu din comuna Pătulele. Cinci peroane au fost grav rănite și patru dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme. Impactul s-a produs între un autoturism și o căruță trasă de un tractor. 

Citeste si: Descoperire îngrozitoare într-o pădure din Ucraina

La volanul tractorului se afla un bătrân din comună, iar în căruță erau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra bărbatului.

Unei femei de aproximativ 52 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultate, astfel că s-a constatat decesul acesteia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si