Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal: Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, pe autostrada A3, la km 60. Un TIR a trecut de separatoarele de sens şi a intrat pe contrasens, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Laura Macovei,

Accident mortal: Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sursa citată mai precizează că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar TIR-ul a trecut de separatoarele de sens şi a pătruns pe contrasens.

Șoferul TIR-ului a decedat

În urma accidentului, chiar șoferul, un bărbat de circa 40 de ani, a decedat.

Se pare că în această dimineață, la scurt timp după acest incident, în zonă s-a produs o altă coliziune în care au fost implicate o autoplatformă şi o autodubiţă cu 8 pasageri.

Citeste si: Un bărbat a rămas prins sub o macara în Dâmbovița. El a fost salvat de pompieri

Din primele informaţii, coliziunea s-a produs ca urmare a materialelor rezultate din primul accident, cum ar fi piese, ulei.

Unui ocupant din autodubiţă i-au fost acordate îngrijiri medicale, urmând ca mai apoi să fie transportat la UPU. 

Accident grav în Mehedinți: O căruță în care se afla o familie, spulberată de o mașină

Un accident mortal a avut loc vineri pe DJ 564, în comuna Pătulele, între un autoturism și o căruță trasă de un tractor.

O femeie a decedat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Accidentul a avut loc în satul mehedințean Viașu din comuna Pătulele. Cinci peroane au fost grav rănite și patru dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme. Impactul s-a produs între un autoturism și o căruță trasă de un tractor. 

Citeste si: Descoperire îngrozitoare într-o pădure din Ucraina

La volanul tractorului se afla un bătrân din comună, iar în căruță erau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra bărbatului.

Unei femei de aproximativ 52 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultate, astfel că s-a constatat decesul acesteia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI