Seara trecută a fost fatală pentru Alexandra. Ea a avut parte de ultima plimbare cu motocicleta. Tânăra din Vâlcea a ieșit cu motorul alături de prietenul ei. Ea a pierdut controlul vehiculului și a căzut pe șoseaua Pipera. Victima era extrem de pasionată de motociclete.

Citește si: O mașină de pompieri care se deplasa la un incendiu a fost implicată într-un accident. O persoană și-a pierdut viața

Alexandra își iubea foarte mult motocicleta, dovada o fac și pozele publicate pe rețelele de socializare. Ieri, tânăra și iubitul său au ieșit la o plimbare prin București.

Nimeni nu se gândea că această ieșire va avea un deznodământ tragic.

Alexandra a murit pe o șosea din Pipera

Într-o secundă de neatenție, în timp ce cobora podul, roata din față a motocicletei Alexandrei a început să trepideze. Tânăra a pus frână, apoi s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt de la mare viteză.

Citește si: Doi bărbați din Belarus au murit într-un accident pe DN 21

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Martorii au transmis că fata a accelerat tare motocicleta înainte de a se dezechilibra și de a cădea. Din acest motiv, vehiculul s-a dus târâș pe șosea mai bine de 150 de metri de la locul accidentului.

accident motocicletă alexandra pipera

Tânăra a pierit într-un accident de motor.

[Sursa foto: Facebook]

„Când am ieşit afară era motorul aici, singur, jos. A venit târâș de acolo, singur, fără nimeni pe el", mărturisește un paznic, potrivit observatornews.ro.

Tânăra nu a putut fi salvată. Ea a pierit sub privirile partenerului său. Bărbatul a fost martor la întreaga scenă, dar și la ultimele clipe din viața Alexandrei.

Citește si: Un șofer testat pozitiv pentru trei droguri a dat vina pe oțetul din salată

Tânăra era pasionată, de mic copil, de adrenalină. Mult timp a visat să aibă și propria motocicletă.În cele din urmă a reușit să-și achiziționeze una, cea pe care și-a dorit-o foarte mult, însă care i-a adus și sfârșitul.

accident motocicletă alexandra pipera

Alexandra a murit pe o șosea din Pipera.

[Sursa foto: Facebook]

După impact, mai mulți motocicliști au ajuns la fața locului. Fiecare a aprins câte o lumânare pentru sufletul Alexandrei.

Familia și apropiații fetei se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Oamenii legii au deschis o anchetă și vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul tragic în care a pierit Alexandra.

Citește si: Accident teribil pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Un șofer și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a lovit violent de o cisternă!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si