Close sidebar
Close sidebar

Accident sau sinucidere în județul Neamț? Un bărbat întins pe șosea a fost strivit de o mașină

Un bărbat în vârstă de 62 ani a fost accidentat mortal de un autoturism, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 15, în localitatea Podoleni din judeţul Neamţ.

Sorin Negru,

Accident mortal în județul Neamț

[Sursa foto: Stiri-Neamt.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 20.10, când martorii accidentului au sunat la numprul unic de urgență 112.

Citeste si: Un motociclist de 21 de ani a murit după ce a ajuns sub un autobuz

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 31 ani, din Bălțătești, se deplasa cu un autoturism din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, ar fi acroșat un bărbat de 62 de ani, din Podoleni.

Citeste si: Mai mulți copii au murit după ce au băut siropuri medicale. Cum au ajuns la insuficiență renală

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Potrivit surselor Stiri-Neamt.ro, victima s-ar fi aflat întinsă pe partea carosabilă.

Bărbatul de 62 de ani a murit pe loc. De ce stătea întins pe drum?

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, victima ar fi fost întinsă pe carosabil, însă deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care aceasta a ajuns pe stradă.

Citeste si: Oamenii legii l-au identificat pe şoferul care a lovit cu maşina o fată, de 10 ani, şi a fugit de la locul accidentului

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârsta de 31 ani, din Bălţăteşti, se deplasa cu un autoturism din direcţia Piatra Neamţ spre Bacău, ar fi acroşat un bărbat de 62 ani, din Podoleni, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 62 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citeste si: O elevă de 16 ani a fost agresată sexual de un preot profesor în timpul orelor de curs. A fost deschis un dosar penal

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar privind comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI