Close sidebar
Close sidebar

Accident oribil! O bunica si nepotica ei, spulberate pe trecerea de pietoni de un sofer beat

O tragedie cumplita a avut loc luni in judetul Alba. O femeie de 63 de ani si nepoata acesteia in vârsta de 11 ani au fost accidentate grav, in timp ce traversau o strada din municipiul Aiud, cele doua fiind spulberate de un autoturism condus de un sofer baut. Femeia a murit pe loc.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, luni, pentru Libertatea, ca femeia in vârsta de 63 de ani a murit pe loc, iar nepoata acesteia in vârsta de 11 ani a fost ranita grav, suferind mai multe fracturi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Un tânar de 23 de ani din Ciumbrud, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei si unei minore angajate in traversare pe trecerea de pietoni. in urma accidentului, femeia, de 63 de ani, din Aiud, a decedat, iar nepoata acesteia, de 11 ani, a fost ranita fiind transportata, constienta, la spital.

soferul a fost testat cu aparatul alcooltest si rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a mai spus Luminita Prodan.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI