Close sidebar
Close sidebar

Accident pe DN 5 în zona Adunații Copăceni: un TIR a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers

Un accident rutier a avut loc pe DN 5, în apropierea localității Adunații-Copăceni, acolo unde un TIR a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers.

Diana Bostan,

Accident Giurgiu

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În accident a fost implicat un autotren, care a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers. Tirul se deplasa către capitală, fiind încărcat cu bucăți de tablă ambalate în cutii.

Un accident rutier a avut loc pe DN 5, în apropierea localității Adunații-Copăceni

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SAJ și echipaje de Poliție.

Citește și: TIR în flăcări pe A1. Circulația este restricționată

Conducătorul auto, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în cabina autotrenului, fiind preluat de echipajul SAJ pentru acordarea primului ajutor și transportat la spital.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor. Traficul nu a fost blocat. Polițiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile

Un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile pe centura ocolitoare a municipiului Suceava. Șoferul este monitorizat de către ambulanță.

Citește și: VIDEO- Selly, primele declarații după accidentul în care a fost implicat: „Aveți grijă dacă mă vedeți”

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Polițiștii au transmis că este vorba despre un autotren încărcat cu mandarine, răsturnat în afara părții carosabile și că șoferul este monitorizat de către ambulanță și va fi transportat la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI