Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier pe DN2. Incidentul s-a produs în cursul zilei de sâmbătă în județul Neamț, unde 2 autoturisme s-au ciocnit. 

În urma impactului, 2 persoane au ajuns la spital.

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient rănit s-a răsturnat, după ce a fost izbită de o mașină. Totul s-a întâmplat lângă Pasajul Unirii din București.

Informații de la locul accidentului

Accidentul rutier s-a produs pe DN2 – E 85, pe raza localităţii Horia, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. 

Citește și: Trei copii, loviți pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț de un șofer de 64 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism.

Citește și: EXCLUSIV: Durere fără margini în familia campionului mondial la robotică, mort în accident./ ”Dănuț avea ceva special, era foarte creativ. Sufletul meu plânge”

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la camera de primiri urgenţe Roman. Conducătorul auto, un bărbat de 72 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD,  ulterior fiind transportat la camera de primiri urgenţe Roman”, transmite ISU Neamţ.

Citește și: Tragedie fără margini. Doi băieți de 12 ani, campioni la ciclism, spulberați de o mașină

Celelalte cinci persoane se aflau în doilea autoturism implicat, acestea ieşind singure din maşină înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si