Alături de el, în mașină se afla un alt copil în vârstă de 13 ani. Ambii au fost răniți.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la ora 03:55 a avut loc un accident pe strada Geniștilor din municipiul Craiova. 

Accident în Craiova provocat de un copil de 12 ani

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un minor în vârstă de 12 ani, conducea o mașină, din cauze ce urmează să fie stabilite după cercetări, a pierdut controlul asupra direcției și a

intrat  pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Impactul a făcut ca autoturismul condus de minor să fie proiectat într-o altă mașină parcată, iar mai apoi în gardul unei locuințe.

În urma impactului, au fost răniți minorul de 12 ani celălalt copil de 13 ani, pasager în mașină. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Dublă sinucidere în Lupeni, județul Hunedoara! Două adolescente de 15 ani s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru a fi stabilite cu exactitate a împrejurările în care a avut loc evenimentul, potrivit  Mediafax.

Accident rutier în Crevedia. A fost activat Planul Roșu de Urgență: cinci victime printre care și un minor

Accident rutier în localitatea Crevedia. Un microbuz a fost implicat iar autoritățile au activat Planul Roșu de Urgență.

20 de persoane au fost implicate seara trecută în evenimentul rutier. După evaluarea medicală de la fața locului, trei adulți și un minor au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit primelor informații, accidentul de la Crevedia, unde a fost implicat un microbuz, s-a soldat cu cinci victime, printre care se numără și un minor.

Citește și: VIDEO- S-a stins îndrăgostitul din Love Story. Celebrul actor Ryan O'Neal a murit la 82 de ani

Pentru a gestiona eficient și pentru a asigura asistența medicală de urgență tuturor persoanelor implicate în accident, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si