Cu cateva minute inainte de finalul partidei de la Buzau, jucatorul englez Stuart Rose a cazut in careul reprezentativei Romaniei, dupa ce s-a ciocnit cu jucatorul Ionut Milea. Pentru ca fotbalistul englez nu mai misca, meciul a fost oprit, iar jucatorii si arbitrii au facut semn urgent echipei medicale sa intre pe teren. Timp de mai bine de 10 minute, medicii echipei engleze si medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta au incercat sa il stabilizeze pe jucatorul englez care nu se mai putea misca.

In pofida semnelor disperate facute de jucatori si de arbitri, ambulanta a intarziat sa intre pe teren, soferul acesteia neaflandu-se in autospeciala, ci pe teren, acolo unde i se acorda primul ajutor fotbalistului. Crainicul stadionului a facut apel la microfon ca soferul ambulantei sa aduca masina pe teren, moment in care acesta s-a deplasat la autospeciala si a intrat pe teren in aplauzele spectatorilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Jucatorul imobilizat a fost urcat cu targa in ambulanta si dus la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde a fost supus

unei tomografii si a ramas internat.
In urma vizionarii imaginilor video s-a constatat ca Stuart Rose a cazut in careu in urma unui contact cu Ionut Milea, insa lovitura la cap care l-a facut sa isi piarda cunostinta a venit din partea unui coechipier de-al sau. Astfel, in momentul in care a vrut sa se ridice dupa ce s-a ciocnit cu Ionut Milea, un jucator englez a venit in fuga si l-a lovit pe Stuart Rose cu genunchiul in cap.

Meciul dintre selectionatele Romaniei si Angliei s-a incheiat la egalitate 2-2, dupa ce Romania a condus cu 2-0, iar englezii au beneficiat de doua lovituri de pedeapsa. UEFA Regions Cup este o competitie dedicata fotbalistilor amatori, care in acest an se desfasoara la Buzau in perioada 16-22 septembrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si