Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil în Bran. O persoană a murit și o alta este grav rănită

O persoană a murit și o alta a fost rănită, marți, într-un accident care a avut loc în stațiunea Bran din județul Brașov. Un TIR, o autoutilitară care transporta combustibil și un autoturism s-au ciocnit. Traficul pe DN 73 este blocat.

Madalina Grigore,

Accident cumplit în Bran: o persoană a decedat.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul rutier a avut loc pe DN 73 Râșnov-Rucăr, în localitatea Bran, județul Brașov, într-o curbă periculoasă. În accident au fost implicate un autotren (fără încărcătură), o autoutilitară, în care se afla un recipient de o tonă încărcat cu combustibil şi un autoturism.  

Citeste si: O tânără de 19 ani a murit într-o cadă plină cu acid. Iubitul ei este suspect că ar fi lăsat-o intenționat

Ce au spus autoritățile

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a trimis la locul accidentului trei echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare si un echipaj cu apă şi spumă. 

„În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime.

În cazul uneia dintre cele două victime, respectiv, unul dintre cei trei conducători auto, cadrele medicale au declarat decesul. Cea de-a doua victimă primeşte îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul este blocat.

Citeste si: VIDEO |Scene șocante la secția de poliție. Un bărbat a lovit un jurnalist după ce a făcut accident: „Am băut cu...”

Accident rutier cumplit. Șapte oameni au murit

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață între Iași și Târgu Frumos. Au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism, iar șapte persoane au decedat.

Pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism”,

anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform primelor date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile.

În accident au murit şase pasageri aflaţi în autoutilitară, precum şi şoferul camionului, acesta din urmă având 30 de ani.

Cei şase ocupanţi ai utilitarei erau muncitori în construcţii şi se deplasau către Iaşi la muncă. Ei sunt originari din comuna Balş, judeţul Iaşi.

Primarul localităţii Balş, Constantin Golduţ, a declarat că întreaga comunitate este afectată de tragedie şi că familiile victimelor vor fi ajutate financiar.

Citeste si: Moment șocant la grădina ZOO. O mamă își aruncă fiica de trei ani în adăpostul unui urs masiv

Din primele cercetări rezultă că şoferul camionului ar fi vinovat de producerea accidentului. El ar fi pătruns pe contrasens, iar într-o curbă a lovit ambulanţa, după care a lovit violent autoutilitara.

Şoferul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean implicat în accidentul rutier de la Bălţaţi a fost adus la Spitalul "Sfântul Spiridon", urmând a fi operat pentru ruptură de splină.

Tânăra însărcinată care se afla în ambulanţa implicată în accident are 24 de ani şi a fost transportată la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi, unde urmează să nască. Ea a fost rănită uşor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit medicilor, tinerei i s-a efectuat un test rapid antigen, iar rezultatul a ieşit pozitiv.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi au afirmat că nu exista polei în zona în care s-a produs accidentul, şoseaua fiind uscată.

Şapte persoane  au murit în urma unui accident   în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. produs marţi pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos.

Citeste si: În timp ce efectuau controlul de trafic, doi polițiști au fost uciși în Germania

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI