Patru persoane au fost rănite, sâmbătă după amiază, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un refugiu pentru pietoni, în Ploieşti. Cele patru victime, printre care se numără doi copii mici, se aflau în autovehicul, neexistând victime printre pietoni.

Citește și: Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident rutier

Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază, pe Şoseaua Vestului din Ploieşti. Un autoturism în care se aflau şapte persoane – cinci adulţi şi doi copii – a derapat şi a intrat într-un refugiu pentru pietoni. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, toate victimele fiind pasageri în autoturism.

Citește și: Tragedie la Bucov. Trei tineri, de 18 și 19 ani, aruncați în afara mașinii după un accident violent

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printre răniţi se numără cei doi copii, o fetiţă de un an şi un băiat de cinci ani. De asemenea, două femei de 27, respectiv 55 de ani au suferit leziuni. Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitale.
În accident nu au fost implicaţi pietoni.

Accident rutier grav: cinci persoane rănite în urma impactului

Un accident rutier cumplit a avut loc între Sighişoara şi Sibiu.

Cinci oameni au fost răniți, iar circulația este oprită pe ambele sensuri de mers.

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un camion, produs sâmbătă între Sighişoara şi Sibiu, în localitatea Brateiu.

Citește și: Bunic împușcat în cap de nepotul său, în Timiș

„Pe DN 14 Sibiu – Sighişoara, la kilometrul 63, în zona localității Brateiu, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion” anunță

sâmbătă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, fiind în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ușor ridicate.

Citește și: Cine sunt cei patru adolescenți implicați într-un groaznic accident, în care un Audi s-a izbit de un stâlp! Trei dintre ei au murit pe loc, iar al patrulea este în stare foarte gravă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si