Două persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, produs marți dimineață pe DN1, în zona localității Băicoi.

„Pe DN 1 Ploiești-Brașov, în zona orașului Băicoi, județul Prahova, s-a produs un accident rutier la intersecția cu DJ 100F, în care au fost implicate 3 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește si: VIDEO |Mașină mistuită de flăcări la Giurgiu

În urma impactului, două persoane au fost rănite, una fiind în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs.

Citește si: Unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse a fost lichidat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Circulația rutieră este temporar oprită pe sensul către Brașov, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt în creștere.

Accident rutier dezastruos. Un tânăr a murit pe loc

Accident cumplit în Dâmbovița. Un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea şi s-a răsturnat.

Un tânăr de 26 de ani a murit, duminică seară, după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea, în localitatea Cojasca, județul Dâmbovița, şi s-a răsturnat.

Echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.
Accidentul s-a produs în comuna Cojasca.

Potrivit Poliției Județene Dâmbovița, un tânăr de 26 de ani care conducea un autoturism a ieșit de pe șosea şi mașina s-a răsturnat.

Citește si: Un șofer testat pozitiv pentru trei droguri a dat vina pe oțetul din salată

„La locul accidentului pompierii au găsit un autoturism răsturnat şi o persoana rămasă blocată pe bancheta din spate, inconștiență.

Persoana a fost extrasă de pompieri şi a fost preluată de echipajul SAJ Dâmbovița sosit la locul accidentului", a transmis ISU Dâmbovița.

Ulterior, victima- șoferul autoturismului- a intrat în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare.

„Din nefericire, cu toate eforturile echipajelor medicale, victima accidentul rutier de la Cojasca a fost declarată decedată", a adăugat sursa citată.

Polițiștii fac cercetări, urmând să stabilească exact toate împrejurările producerii accidentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si