Martorii au povestit că utilajele cu material antiderapant au ajuns cu greu, abia după accident. În alte zone, precum Zalău sau Maramureș, stratul de zăpadă a ajuns și la 8 centimetri.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un bătrân bolnav de Alzheimer. A pierit din cauza frigului după ce s-a pierdut într-o pădure din Călărași

Cum a avut loc accidentul

Accidentul a avut loc în apropierea sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș Severin, la aproximativ 100 de metri. Pompierii militari și echipajul de salvare de la SMURD au ajuns imediat la locul accidentului. Toți cei care se aflau în mașină, este vorba despre patru persoane, au avut nevooie de îngrijiri medicale. 

Citeste si: Accident mortal în Ialomița. Un pieton a fost spulberat de un autoturism

Ce spun martorii 

Martorii susțin că mașina a derapat din cauza poleiului care s-a format după o ninsoare. Mașina a lovit un stâlp de iluminat public și a ricoșat apoi într-un automobil care circula regulamentar din sens opus.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„E sticlă, e sticlă goală tot drumul. Nu vine nimeni să se intereseze, să arunce cu nisip. Cu nimic!'”, spun martorii accidentului, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: O persoană a decedat în urma unui accident pe DN2

Utilajele cu material antiderapant au apărut după accident

În urma impactului puternic, mașina a rămas fără motor.

Martorii spun că urilajele care împrăștie material antiderapant au apărut abia după accident. 

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Agenţii de la Circulaţie îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu atenție în această perioadă pentru că drumarii fac față cu greu vremii nefavorabile.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, Florin Abagiu- milionarul mort în accidentul din Prahova. Ce au descoperit medicii legiști după autopsie?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si