În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs pe strada Principală din localitatea Adunații Copăceni.

Ce au transmis autoritățile

Ajunși la locul evenimentului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Călugăreni și Garda de Intervenție Mihăilești, pompierii au constatat că în accident au fost implicate un autoturism și o autobasculantă.

Citește și: Accident sau sinucidere

Din fericire, nu au fost persoane rănite. Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Citește și: Accident în parcarea Brăila Mall

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Grav accident rutier în Otopeni

Accidentul rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 1 București- Ploiești, în localitatea Otopeni, din județul Ilfov.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme.

Impactul dintre autovehicule a fost atât de violent, încât 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident cu atospeciala de pompieri

Patru dintre victime prezentau diferite leziuni si traumatisme, iar după ce au fost evaluate medical, trei victime au fost transportate cu ambulanțele la spitalele din Capitală. Cea de-a patra victimă, aflată în stare mai gravă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital.

După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, cea de-a cincea victimă a refuzat să meargă la spital.

Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Ploiești- București, pentru a putea interveni elicopterul, dar şi pentru a permite polițiştilor să efectueze cercetarea la fața locului.

Citește și: Codul Rutier 2023: Principalele clase de sancțiuni și amenzile pentru fiecare în parte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si