Aseară, la ora 20.25, Poliția orașului Bolintin-Vale a fost sesizată telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulație, în localitatea Goleasca, județul Giurgiu.

Citește și: Accident rutier pe DN2, cu cinci victime. Ce au transmis autoritățile

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, dar şi o autospecială cu apă şi spumă a pompierilor de la Roata de Jos, pentru acordarea măsurilor PSI.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, în timp ce conducea o autoutilitară (având ca pasageri doi minori, de 7, respectiv 11 ani), pe DJ412C, în localitatea Goleasca, având direcția de deplasare Mârșa către Uiești, într-o curbă la stânga nu ar fi adaptat viteza de deplasare și ar fi acroșat podișca unui imobil, ulterior, părăsind locul producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier în Părhăuți. Aceștia au fost transportați la spital

La scurt timp, polițiștii au identificat conducătorul auto, la domiciliul său, ocazie cu care au constatat că, atât acesta, cât și cei doi minori au suferit vătămări corporale. Bărbatul a refuzat transportarea la spital, însă cei doi minori au fost conduși la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ce au transmis autoritățile în acest sens

Din verificările efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totdată, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul drager, precum și prelevarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citește și: Un copil a murit după ce a căzut de pe un feribot

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ștergea urmelor.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Citește și: Alexandru și Diana, tinerii care și-au pierdut viața în teribilul accident de pe A1, conduși pe ultimul drum! Ce se întâmplă cu copiii celor doi în aceste momente e greu de imaginat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si