Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în orașul Bolintin Vale.

Citește și: O persoană a decedat după ce un autotren a provocat un accident rutier pe A1

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi scos în siguranță. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Celălalt șofer, un tânăr de 22 de ani, a ajuns la spital cu ambulanța SAJ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier într-un sens giratoriu din Sibiu

Citește și: Un șofer a fost prins cu 213 km/oră pe autostrada A1

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția polițiștilor care au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: „Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume”. Cine este Daria, tânăra de 16 ani, care și-a pierdut viața în Sâmbăta Mare, din cauza unui șofer beat, în Maramureș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si