Un accident dezastruos a avut loc duminică dimineață în jurul orei 08:00 în Bulgaria. Doi oameni au decedat pe drumul dintre Ruse şi Byala, la intersecția cu Dve Mogili, în urma unei coliziunii frontale în timpul unei depășirii.

Cum s-a produs tragedia

Un autoturism Toyota cu înmatriculare de românești se deplasa pe direcția Byala. Acesta a depășit pe o porţiune interzisă, timp în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani.

Citește și: Doi tineri din Călărași au provocat două accidente rutiere cu autoturismul în care transportau bunuri furate dintr-un şantier

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Citește și: O minoră a fost accidentată de un autobuz la Botoșani. Tânăra a fost transportată la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Semnalul a fost dat de șoferul care urmărea mașina. „De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit aici, am sărit afară să văd dacă pot scoate pe cineva afară, să ajut, ceva din mașină, însă, a luat foc foarte repede și am tras.

Am sunat la 112”, a declarat pentru cotidianul Ruse Media, Georgi Iliev.

Au fost trimise două echipe ale pompierilor din Dve Mogili, echipe de poliție din Dve Mogili și Byala și serviciile de urgență. Intervenția pompierilor a prevenit pericolul ca nu cumva camionul de mare tonaj să ia foc. Șoferul acestuia a refuzat să fie examinat la fața locului de către medici. Testul de alcool a fost negativ.

Citește și: Un bărbat beat din Neamț a fost lovit de un tren care transporta calcar

Drumul a rămas închis, traficul fiind deviat prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi, arată Ruse Media.

Citește și: O fetiță de 12 din Iași a murit strivită de mașină în timp ce se juca în fața casei cu prietena ei, care acum e în stare gravă la spital! Șoferul vinovat de tragedie abia luase permisul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si