UPDATE- ISU Buzău şi IGSU au transmis bilanțul final al evenimentului rutier.

Au fost implicate în total 14 persoane, 3 adulți şi 11 copii. În total, 10 persoane au ajuns la spital, 8 fiind copii.

Ceilalți copii au refuzat transportul la unitatea medicală, iar şoferul microbuzului a fost singurul fără probleme medicale.

„În evenimentul rutier au fost implicate 14 persoane, dintre care 9 (7 adulţi şi 2 copii) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a

transmis IGSU.

ISU Buzău a activat, marți, Planul Roșu de Intervenție, după un accident în care a fost implicat un microbuz școlar, în care se aflau 8 copii, şi o mașină. Mai multe persoane sunt evaluate de medici.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bebeluș de doar 6 luni. Doi tineri au furat o mașină și s-au izbit din plin de camioneta în care se afla băiatul împreună cu familia lui

Potrivit ultimului bilanţ transmis de ISU Buzău, în urma accidentului produs pe DN 10 au rezultat 5 victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Trei copii din microbuz necesită îngrijiri medicale, dar sunt conștienți. Un alt copil a fost preluat de părinți şi transportat la domiciliu, dar acolo a fost solicitată o ambulanță pentru evaluare medicală. De asemenea, un adult din autoturism a fost preluat de o ambulanţă SAJ Buzău”, a transmis ISU Buzău.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 10 Buzău-Braşov, în apropierea localității Măgura, județul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz școlar, în care se aflau 8

elevi, şi un autoturism. Potrivit primelor date, șoferul autoturismului şi un minor sunt răniți, aflaţi în evaluare medicală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Prefectura Buzău a transmis că microbuzul transporta copii.

Citește și: Mama lui Luca, băiețelul lovit de TIR în Lețcani, a cedat la înmormântarea micuțului ei! Scene sfâșietoare au avut loc în drum spre cimitir: „Câtă durere ai avut”

„Din primele evaluări făcute de forţele ajunse la faţa locului ar reieși ca sunt trei victime din autoturism. Persoanele sunt rănite”, a transmis Prefectura Buzău.

Potrivit sursei citate, copiii din microbuz au coborât, fiind preluaţi de părinţi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Autoritățile din Buzău intervin, marţi, la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, între localitățile Măgura şi Ciuta.

Citește și: Un muncitor care efectua lucrări la un canal a fost lovit mortal de o mașină

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenție”, a transmis IGSU.

Citește și: Un român cu arsuri, transportat în Germania cu o aeronavă MApN

Sursa citată a precizat că la faţa locului se intervine cu mai multe autospeciale, fiind solicitat şi elicopterul SMURD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si