UPDATE-  „Autorităţile din Buzău au precizat ulterior că în accident a fost implicată o autospecială a ISU şi un autoturism.

Din primele date, impactul s-a produs între autoturismul condus pe direcţia Smeeni către Buzău de către un şofer în vârstă de 24 de ani şi autospeciala Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului şi rănirea a trei pompieri, cu vârste între 23 şi 38 de ani.

Toţi cei trei angajaţi ai ISU Buzău au preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.”

O autospecială şi o maşină s-au ciocnit, miercuri, pe un drum judeţean din Buzău, patru persoane fiind evaluate de către echipajele medicale.

Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs, miercuri, pe Drumul Judeţean 203 D, pe raza comunei Ţinteşti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele date, două autovehicule sunt implicate în evenimentul rutier, dintre care o mașină de pompieri.

Citește și: Accident rutier pe DN 15: o fetiță de 2 ani a fost rănită în urma impactului

La acest moment, patru persoane sunt evaluate medical, iar circulația se desfășoară dirijat în zona producerii evenimentului rutier.

Ce au transmis autoritățile

Un autoturism Dacia Logan care se îndrepta spre municipiul Buzău a intrat în coliziune frontală cu autospecială de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Șoferul autospecialei a murit. Bărbatul avea 24 de ani și era din localitatea Smeeni.

Din primele date oferite de IPJ Buzău, patru persoane au fost rănite, cel mai grav fiind șoferul autoturismului. Traficul este dirijat pe DJ203 D.

O renumită nutriționistă din țară a fost implicată într-un accident rutier

Michelle, o cunoscută nutriționistă din țară, cu numeroase apariții TV, a fost implicată într-un accident rutier.

Sâmbătă, după ce aceasta și-a finalizat examenul la master, Michelle a chemat un Uber.

Citește și: UPDATE: Circulaţia tramvaielor pe liniile 10 şi 21 a fost reluată

În timpul accidentului asculta muzică la niște căști foarte mari cu burete, care au și ajutat-o să nu se accidenteze foarte tare la cap.
S-a prezentat la spital cu mai multe dureri de cap, gât și coaste.

Aceasta a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare

"SUNT BINE.
Va Mulțumesc pentru gândurile si tot suportul oferit. Unii vad accidentele ca pe niște cumpene. Alții le vad ca pe niște lecții. Eu le vad ca pe niște evoluții.
Cel mai bun exemplu Ami vine in minte Radu Mateescu care chiar a avut un accident din care nu știu daca altcineva ar fi supraviețuit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Am învățat de la el ca trebuie sa mergi înainte si sa știi ca ești protejat.
Cel care considera ca un accident de mașina este o pedeapsa, de fapt este propria sa reflexie a gândurilor. Asta considera el ca merita.
Personal, nu pot gândi într-un fel atât de hain si de barbar. Mi se pare normal sa ți se mai întâmple si “nepotrivite”.
De cate ori vi s-a întâmplat sa mergeți la magazin si sa nu va cumpărați mărimea potrivita? Ori sa va rupeți/ pătați perechea favorita de pantaloni?”

Citește și: FOTO Accident cu 11 morți în Thailanda. Un student a spart geamul şi s-a salvat înaintea tragediei

Vedeta mulțumește că a scăpat cu viață și spune că datorită căștilor a scăpat așa ieftin.

Citește și: Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si