Doi fraţi, în vârstă de 3 şi 5 ani, mama şi bunica lor au fost răniţi într-un accident rutier produs, duminică după-amiază, pe DN 2, la Oreavu, în judeţul Buzău, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Citeste si: Decizie șocantă în cazul șoferiței care a ucis două fete, după ce s-a urcat băută la volan

Accident rutier la Buzău

Potrivit Poliţiei, din primele date a reieşit că este vorba despre o coliziune între două autovehicule conduse dinspre Râmnicu Sărat către Buzău.

La ieşire din localitatea Oreavu, autoturismul condus de un şofer din Galaţi, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda şi la volanul căruia era un bărbat de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Citeste si: Accident tragic! Un bebeluș de 6 luni a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

accident rutier buzău 7 martie
Accident rutier la Buzău.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru pasageri din maşina gălăţeanului: doi copii, mamei celor doi fraţi şi bunica copiilor, toţi din Galaţi.

Citeste si: Accident grav! Două persoane au decedat, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară

Conform Adrianei Bunilă, reprezentant al Spitalului Judeţean Buzău, un băiat în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian cu plagă frontală ş un traumatism toraco-abdominal. O fetiţă în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier şi un traumatism toracic din cauza centurii de siguranţă. Femeia în varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un traumatism cranian şi unul facial, cu echimoză periorbitală dreapta şi o plagă contuză frontală.
Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii şi escoriaţii la nivelul bărbiei.

Citeste si: Întâmplare miraculoasă! Un motociclist declarat decedat și-a revenit chiar înainte de autopsie!

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si