Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier la Buzău. Doi copii de 3 și 5 ani, răniţi

Doi copii, mama şi bunica lor, au fost răniţi într-un accident în care au fost implicate două autoturisme. Întâmplarea a avut loc la Buzău.

Georgiana Balaban,

Accident de ultima oră la Buzău. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi fraţi, în vârstă de 3 şi 5 ani, mama şi bunica lor au fost răniţi într-un accident rutier produs, duminică după-amiază, pe DN 2, la Oreavu, în judeţul Buzău, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Citeste si: Decizie șocantă în cazul șoferiței care a ucis două fete, după ce s-a urcat băută la volan

Accident rutier la Buzău

Potrivit Poliţiei, din primele date a reieşit că este vorba despre o coliziune între două autovehicule conduse dinspre Râmnicu Sărat către Buzău. La ieşire din localitatea Oreavu, autoturismul condus de un şofer din Galaţi, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda şi la volanul căruia era un bărbat de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Citeste si: Accident tragic! Un bebeluș de 6 luni a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Accident rutier la Buzău. [Sursa foto: google]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru pasageri din maşina gălăţeanului: doi copii, mamei celor doi fraţi şi bunica copiilor, toţi din Galaţi.

Citeste si: Accident grav! Două persoane au decedat, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară

Conform Adrianei Bunilă, reprezentant al Spitalului Judeţean Buzău, un băiat în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian cu plagă frontală ş un traumatism toraco-abdominal. O fetiţă în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier şi un traumatism toracic din cauza centurii de siguranţă. Femeia în varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un traumatism cranian şi unul facial, cu echimoză periorbitală dreapta şi o plagă contuză frontală.
Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii şi escoriaţii la nivelul bărbiei.

Citeste si: Întâmplare miraculoasă! Un motociclist declarat decedat și-a revenit chiar înainte de autopsie!

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI