O femeie, în vârstă 51 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale  în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe strada Principală din localitatea Crevedia Mare.

Citește și: O tânără de 16 ani a murit electrocutată din cauza telefonului mobil

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Citește și: Mireasă ucisă chiar în ziua nunții sale. Incredibil cine era șoferița băută

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Accident rutier grav la Suceava. La fața locului intervin pompierii militari

Un autotren a scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava (segmentul Fălticeni-Sf Ilie). Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Din primele informații, autotrenul este gol, iar condițiile meteo nefavorabile ar fi unul dintre factorii care au dus la producerea acestui accident, carosabilul fiind umed.

Citește și: O femeie de 67 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Argeș. Poliția suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Conducătorul autotrenului în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost preluat de către ambulanța SMURD TIM și este transportat la spital.

Citește și: Trei băieți au rămas orfani de mamă, după ce aceasta a ajuns de urgență la spital, iar la scurt timp a murit inexplicabil! Micuții și tatăl lor sunt pur și simplu devastați: „Vieți întregi au fost sfâșiate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si