Traficul se desfășoară cu mare dificultate la ieșirea din Codlea, acolo unde a avut loc un accident cu cinci victime. Polițiștii efectuează cercetări pentru a vedea în ce condiții s-a produs incidentul rutier. 

Ce au transmis autoritățile

“Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN1, în localitatea Codlea, în care au fost implicate două autovehicule. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și, la acest moment, se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. 

În urma accidentului 5 persoane sunt evaluate din punct de vedere medical, acestea fiind conștiente. 

Citește și: Doi tineri din Slatina au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cum s-a petrecut totul

În acest moment traficul auto este direcționat pe câte o singura bandă de mers, urmând să fie reluat în integralitate după finalizarea măsurătorilor și scoaterea vehiculelor în afara părții carosabile. 

Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor.”, transmit autoritățile din Brașov.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier pe şantierul autostrăzii Ploieşti – Buzău. Cum s-a întâmplat totul

Doi tineri din Slatina au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cum s-a petrecut totul

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, în Slatina, în urma căruia doi tineri, de 19 ani, au fost răniți și transportați la spital. 

Șoferul de 19 ani nu ar fi acordat prioritate unui alt șofer care circula regulamentar.

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a izbit de un semafor.

Citește și:  FOTO- Un șofer din Vrancea a intrat cu mașina pe terasa unui bar

În urma impactului,  șoferul de 19 ani și un alt pasager au fost răniți. Cele două victime au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit cei de la ISU cu un echipaj SMURD, dar și o autospecială de descarcerare a pompierilor.

Ce au declarat autoritățile

„Cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”,   a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cosmin Lupu.

Citește și:  Mașinile Google Street View, ghinioane în România. Un autoturism care actualizează hărțile virtuale a fost lovit de un alt autovehicul

Polițiștii continuă cercetările și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si