Un accident rutier a avut loc în Galați, pe strada Domnească, la data de 27 iunie, în jurul orei 23:00. Totul s-a petrecut în zona unui campus studențesc. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și o motocicletă.

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Domnească dinspre strada Bolintineanu, când a ajuns în dreptul campusului studențesc ar fi virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete.

Aceasta din urmă era condusă de un bărbat de 30 de ani.

Citește și: Accident rutier grav pe E85, la ieșire din Golești. Traficul este blocat pe sensul Focșani-București

Motociclistul a fost grav rănit

În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost rănit grav. După ce i-a fost acordat primul ajutor la fața locului de către echipajele medicale de la ambulanță, a fos transportat la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atunci când oamenii legii au sosit la fața locului, o altă persoană a declarat că se afla la volanul autoturismului, mai exact, un tânăr de 18 ani. El deține permis de conducere valabil. Testarea alcoolscop a indicat un rezultat negativ, urmând ca mai apoi tânărul să fie condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cele din urmă, s-a aflat că, de fapt, la volanul mașinii care a provocat accidentul rutier s-a aflat un tânăr de 21 de ani, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tânărul de 21 de ani a fost testat pentru consumul de alcool și pentru cel de droguri, iar rezultatele au ieșit negative. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citește și: VIDEO- Accident grav pe E85, în județul Bacău. Șoferul unui taxi a rămas încarcerat

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

„După administrarea materialului probator în cauza penală, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive”, potrivit autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si