Un accident rutier cu șase victime s-a petrecut, marți, pe o stradă din orașul Sărmașu, județul Mureș.

Citește și: Ucisă din gelozie: Meliss este tânăra în vârstă de 14 ani care și-a pierdut viața în Grădina Botanică din Craiova

”La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical SAJ.

În urma accidentului, două dintre cele șase persoane implicate au fost preluate de echipajele medicale și transportate la CPU Sărmașu suferind leziuni – cod galben medical. Celelalte patru persoane implicate în accident au fost evaluate medical la fața locului și nu necesită transportul la spital. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Accident rutier în Constanța. Patru mașini au fost implicate

Două persoane au fost rănite marţi, într-un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, produs în judeţul Constanţa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Misiune externă pentru un elicoper SMURD. Echipajul a intervenit pentru salvarea unei victime din Republica Moldova

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe DN 39E, localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme, în urma impactului fiind rănite două persoane.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a anunţat că a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe podul de la intrarea în comuna Cumpăna, iar la faţa locului s-au deplasat două ambulanţe.

Citește și: VIDEO- Accident grav pe E85, în județul Bacău. Șoferul unui taxi a rămas încarcerat

În urma evenimentului rutier au fost rănite două persoane.
Una dintre victime a suferit un traumatism cranian, iar cealaltă, un traumatism cranian şi un traumatism toracic. Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si