Un accident rutier grav s-a produs în localitatea Afumați, din județul Ilfov. Un tânăr și-a pierdut viața în urma incidentului. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul mașinii

În accident a fost implicat și un TIR. Pentru șoferul mașinii, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. De asemenea, circulația a fost blocată pentru mai mult timp pe sensul de intrare în București.

Polițiștii rutieri din Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență. Potrivit primelor verificări, în urma accidentului rutier a rezultat decesul unui tânăr de 27 de ani.

În acest caz, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun. 

Accident rutier în Mureș, între o cisternă încărcată cu 6 tone de GPL și două autoturisme

Duminică seara, pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DN13-E60, între localităţile Bălăuşeri şi Chendu, în care au fost implicate o cisternă care transporta circa 6 tone Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) şi două autoturisme. 

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale

În acest caz, cinci persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. De asemenea, circulația rutieră a fost închisă pe parcursul intervenției echipajelor ISU.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD aparţinând Detaşamentelor Târgu Mureş şi Sighişoara, în colaborare cu SVSU Bălăuşeri, au fost trimise la locul intervenției. Acestea au constatat că cisterna nu prezenta scurgeri de GPL. 

Au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, iar pentru evitarea oricăror pericole s-a luat măsura îndepărtării cetăţenilor la o distanţă de 100 metri de locul evenimentului, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş 

"Nu sunt case de locuit la o distanţă mai mică de 100 de metri.

În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, în urma evaluării medicale toate persoanele au primit cod verde şi nu a fost necesar transportul acestora la o unitate medicală", a precizat ISU Mureş.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, în timpul intervenției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si