Centrul Infotrafic al IGPR a informat că pe DN3 Bucureşti- Fundulea, la intersecţia cu DJ 301B, în zona localității Brăneşti, județul Ilfov, a avut loc luni o coliziune între două autoturisme.

Citește și: A fost activat Planul roșu de Intervenție, după ce trei persoane au murit într-un accident rutier

În urma accidentului au fost rănite două persoane, care sunt conștiente şi cooperante, una dintre ele fiind încarcerată.

Potrivit sursei citate, traficul rutier este oprit pentru a permite efectuarea cercetării la faţa locului.

Grav accident rutier în această dimineață. Un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine au intrat în coliziune

Un accident rutier s-a petrecut, în Botoșani, între un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine. Ambele autovehicule s-au răsturnat, iar în microbuz nu erau elevi, ci doar un cadru didactic.

Citește și: Patru oameni, printre care doi copii, au fost răniți după ce un autoturism a derapat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, în județul Botoșani, între un microbuz școlar şi o mașină de transport pâine, iar în urma impactului ambele autovehicule s-au răsturnat.

În microbuz nu erau elevi, ci doar un cadru didactic. O persoană a ajuns la spital.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a anunțat că, luni dimineață, a avut loc un accident rutier în localitatea Iezer, iar în eveniment au fost implicate o mașină de transport pâine şi un microbuz școlar.

„În autoutilitară se afla doar șoferul, iar în microbuz conducătorul auto şi un cadru didactic. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În schimb, autovehiculele au fost avariate. Pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu au fost chemați pompierii militari. La fața locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor cu o ambulanță SMURD”, a anunțat ISU Botoşani.

Citește și: Moarte șocantă pentru trei bărbați din Constanța după ce s-au răsturnat cu mașina în sanț

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Echipajul SMURD a evaluat din punct de vedere medical persoanele aflate în cele două autovehicule, iar acestea au refuzat inițial transportul la spital. Ulterior, șoferul mașinii de pâine a ajuns la o unitate medicală, el fiind dus de o ambulanță a Serviciului Județean.

Pompierii au acționat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicule.
Cercetările au fost preluate de polițiști.

Citește și: Cum poți să verifici valabilitatea rovinietei și poliței RCA. Ce riști dacă circuli fără acestea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si