Un accident rutier  a avut loc în urmă cu puțin timp, pe sensul de mers Giurgiu-București. Evenimentul nefast a avut loc între localitățile Uzunu și Plopșoru.
Au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară și un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

accident rutier dn5 28 aprilie 2022

Accident rutier pe DN5, Giurgiu-București pe 28 aprilie 2022.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Satu Mare. A spulberat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv o țeavă de gaze

Autoritățile au transmis că în urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cele două autoturisme au fost scoase în afara părții carosabile.

Potrivit pompierilor giurgiuveni, au fost implicate două autotrenuri, încărcate cu ulei comestibil, o autoutilitară și un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Cele două autoturisme au fost scoase în afara părții carosabile”, anunţă pompierii giurgiuveni.

accident rutier dn5 28 aprilie 2022

Accident grav aproape de Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Martorii au declarat că șoferul dubiței nu a păstrat distanța și a lovit din plin o cisternă plină cu ulei.
Din spatele dubiței venea cu viteză un alt șofer. Impactul cu autoutilitara a fost inevitabil, iar mai apoi dubița a ricoșat într-un alt tir. Din fericire, în urma accidentului nici unul din cei patru șoferi, doi cetățeni bulgari și doi ucraineni, nu a fost răniți.

Totuși, descarcerarea și paramedicii de la SMURD au sosit preventiv la fața locului.

În acest moment, traficul este blocat total pe sensul spre Giurgiu. Politiștii rutieri fac cercetări la fața locului, în timp ce pompierii giurgiuveni asigură măsurile PSI pentru a preveni alte incidente neplăcute.
Coada de autoturisme se întinde în acest moment pe mai bine de 4 kilometri.

Accident rutier: cinci mașini implicate și doi copii răniți

Un accident rutier a avut loc, în Ialomița, pe DN2. Este vorba despre cinci mașini implicate, iar doi copii de nouă și zece ani au fost răniți.

Citeste si: Accident cu 3 victime, lângă Capitală

Un accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs, marţi, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, doi copii fiind răniţi.

„În această seară, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a doi minori”, a transmis, marţi seară, IPJ Ialomiţa.
În evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, iar cei doi copii răniţi au nouă şi zece ani şi se aflau într-unul dintre autoturisme.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ei au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Bărbat din Constanța, amendat cu 3.625 de lei după ce a făcut semne obscene unui participant la trafic

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Nicolas, în vârstă de doar 21 de ani, și-a pierdut viața în Constanța după ce a pierdut controlul volanului. În mașină se mai aflau doi prieteni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si