O femeie, în vârstă de 62 de ani și un bărbat de 65 de ani și-au pierdut viața în urma unui accident rutier. Aceștia erau pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În autoturism se aflau patru persoane. Conducătoarea auto și pasagerul din dreapta erau conștienți și cooperanți.

Citește și: FOTO- Doi tineri au murit într-un accident rutier în județul Suceava. Un autotren și două autoturisme au fost implicate

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost accidentat de un șofer drogat și băut

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, de către polițiști, a rezultat faptul că, o femeie de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcției de mers al autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Citește și: Accident rutier cu două autoturisme implicate. Autoritățile au intervenit de urgență

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citește și: Un bărbat și-a dat foc, în Constanța, la marginea unei păduri. Bărbatul fusese dat dispărut de familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si