Accidentul s-a petrecut  în urmă cu puțin timp, pe DN5, între localitățile Călugăreni şi Adunații Copăceni, pe drumul spre Capitală.

Citește și: Băiețel de 7 ani, incendiat accidental de un alt copil, în timpul unei serbări, în UK

Martorii spun că şoferul unui autoturism nu ar fi păstrat distanța în mers şi a izbit din spate maşina unui alt conducător auto aflat în trafic.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SAJ. Femeia, pasageră într-unul din autoturisme, a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul Bagdasar, din capitală. Aceasta era conștientă, însă acuza dureri în urma impactului.

Citește și: 25 de oameni au murit după ce un autobuz a luat foc pe o autostradă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rănite uşor, o fetiță de 5 ani şi o altă persoană, au ajuns şi ele în ambulanță şi după acordarea îngrijirilor medicale au refuzat transportul la spital.

Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Citește și: O femeie a intrat cu mașina într-un cap de pod. Aceasta era în autoturism cu fiica ei de 10 ani

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția polițiştilor de la IPJ Giurgiu pentru cercetări.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: O navă cu peste 80 de oameni la bord a luat foc, în Grecia. Toți au fost nevoiți să se arunce în apă, pentru a nu fi cuprinși de flăcări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si