Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier pe DN7. Autoritățile au anunțat că s-a scurs carburant pe carosabil

Traficul rutier este îngreunat pe DN 7, în urma unui accident rutier. Nu sunt persoane rănite, dar s-a scurs carburant pe carosabil.

Georgiana Balaban,

Accident rutier pe DN7, în Vâlcea.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Circulația pe drumul național 7 se desfășoară cu dificultate, joi, în judeţul Vâlcea, unde a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Două autotrenuri şi un autoturism au intrat în coliziune, în urma impactului existând scurgeri de carburant pe şosea.

Citește și: Accident rutier grav în Mureș: un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 13

Primele date de la faţa locului arată că o coliziune a avut loc între două autotrenuri şi un autoturism pe DN7 în localitatea Călimăneşti. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă există scurgeri de carburant pe carosabil de la unul dintre TIR-uri.

Citește și: Doi adulți și un minor răniți într-o mașină ieșită de pe carosabil, la Ilișești

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, la ora transmiterii acestei, că în zonă circulaţia rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijată de către poliţişti, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de mers.

Accident rutier grav în Mureș: un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 13

Două persoane au fost rănite după ce un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 13, în județul Mureș. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Traficul a fost blocat pe DN 13, acolo unde un camion și o autoutilitară s-au ciocnit.

Două persoane au fost rănite.

Citește și: Opt persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit pe DN 1. Traficul rutier este complet blocat

Accidentul a avut loc miercuri după amiază, pe DN 13 (E60), la ieşirea din localitatea Chendu spre Ţigmandru.

La locul accidentului au ajuns pompierii Detaşamentului Sighişoara cu o autospecială de descarcerare, pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1- Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD B2, precum şi elicopterul SMURD.

A fost declarat cod roșu medical, după ce șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat. Acesta a fost scos și preluat de un elicopter SMURD. Șoferul camionului a refuzat transportul la spital.

Traficul a fost restricționat, urmând ca circulația să fie reluată în aproximativ 45-60 de minute.

Citește și: Marilena, condusă pe ultimul drum. Unde va fi înmormântată soția regretatului Alexandru Arșinel? ”Va fi pusă la mijloc”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI